Vår och sommar på varvet

Medlemmar i GVB, Vi börjar närma oss vår och har fått in frågor om hur vi förhåller oss till det nya Corona-viruset som båtklubb och event etc
Här följer av nämnt skäl några riktlinjer och råd för hur vi hanterar situationen som GVBs styrelse.
Observera att dessa råd och riktlinjer kan ändras snabbt om riskläget förändras.
Det är viktigt att regelbundet ta del av information från säkra källor samt följa de instruktioner som ges från statliga myndigheter och då primärt Folkhälsomyndigheten.
Sedan den 27 mars 2020 har regeringen även beslutat om att begränsa folksamlingar på mer än 50 personer. Det innebär att vi behöver vidta ytterligare åtgärder. Det innebär att samtliga händelser som samlar runt 50 personer eller mer ställs in tillsvidare. I styrelsen har vi av denna anledning på kvällens styrelsemöte, fattat ett beslut att ställa in eskadern till Stegeborg 24-25/5-2020. Dock hoppas vi kunna genomföra denna tradition senare under året.
Även om vi kanske inte når 50 personer, har vi stor respekt för individ och den upplevda känslan kan vara jobbig för var och en.
Avseende årsmötet och aktiviteterna som är kopplat till dessa 6/6-2020 har inte beslut fattats ännu, utan avvaktar nämnda myndigheters rekommendationer. Vi meddelar beslut efter styrelsemötet den 13/5-2020
För er som umgås och besöker varvet och klubbens tält och ytor som inte samlar så mycket folk uppmanar vi alla som har någon form av sjukdomssymptom, oavsett hur milda, att stanna hemma och respektera dina GVB kompisar. Om du uppvisar något av symptomen på covid-19 uppmanar vi dig att kontakta vården direkt, att lyssna till deras instruktioner och att inte röra dig bland folk. Uppvisar du något symptom av någon sjukdom alls bör du inte komma till området.
Var rädda om er därute så syns vi snart i en förhoppningsvis mer normal sommar
Styrelsen i GVB
Publicerad 2020-04-28

Påskhelg på Gryts Varv Hotell & Restaurang

Inbjudan till en härlig påskhelg på Varvet. Se bifogad information från Krister & Anna.

Publicerad 2020-03-12

Klubbkväll Skeppa – inställd

Pga Coronasituationen är klubbkvällen på Skeppa inställd tills vidare.
När situationen ändras kommer ny info att mailas ut och anslås här.

Inbjudan till Klubbkväll på SKEPPA den 6:e april kl. 18.00. Leverantörer på plats, finfina rabatter och lättare förtäring.
osa senast 30:e mars till kristina.thor09@gmail.com

Publicerad 2020-03-12

2020 SaveTheDate

Planeringen inför säsongen 2020 har startat.
Här kommer lite datum som är bra att lägga in i kalendern redan nu – så dessa helger hålls fria för roliga GVB-arrangemang!

7/2 AfterWork
23-24/5 Eskader