Medlemskap som julklapp

Ge bort ett medlemskap i GrytsVarvBåtklubb i julklapp! En julklapp som räcker hela 2021.

Förutom alla förmåner ett medlemskap ger (gemenskap, rabatter, lån av båtar mm) skänker Gvbk också en del av överskottet från medlemsavgifterna till Sjöräddningsällskapet.

För att ge bort ett medlemskap i julklapp fyller du i fälten nedan.
Du kommer få ett bekräftelsemail med instruktion om hur du betalar (via Swish) och mottagaren kommer få ett gåvobevis där det står att denne fått ett gratis medlemskap i Gvbk hela 2021, samt vem som gett bort julklappen.

Publicerad 2020-11-17

Medlemskort i Cardskipper

Inför 2021 kommer GrytsVarvBåtklubb gå över till digitala medlemskort i Cardskipper.
Ni kommer inom kort få en inbjudan via SMS och/eller email.

I mailet och SMS:et kommer en länk – klicka på länken och följ instruktionerna.

Appen Cardskipper kommer ersätta det fysiska medlemskortet.
I appen kommer nyheter, information, info om våra samarbetspartners/rabatter, inbjudningar mm att skickas ut.
Medlemskortet i appen är också det ni ska visa upp för våra samarbetspartners för att erhålla våra rabatter.

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter i systemet så att alla medlemmar (även familjemedlemmar) får sin inbjudan.
Gå gärna in på medlemssidorna och kontrollera i medlemsregistret att dina (och dina familjemedlemmars) uppgifter stämmer.

Här finns mer info om hur man laddar ner och registrerar sig i appen:

Hur blir man registrerad med SMS?

Hur blir man registrerad utan sms?

Om du redan använder Cardskipper för någon annan organisation än Gvbk kan du lägga till vårt medlemskort i din befintliga app:

Jag har Cardskipper, hur lägger jag till ytterligare ett medlemskort?

Publicerad 2020-11-17

Ungdomsdag 16/8

Nu är det (äntligen!) dags för lite aktivitet för barn/ungdomar/kids i GVB.

Och nu pratar vi om ålder på pappret och inte mental ålder…..
På söndag 16/8 är det inplanerat lite enklare aktivitet och umgänge. Vi hoppas på att så många som möjligt kan vara med. Välkomna hälsar ungdomssektionen!!
Anmäl senast 13/8 till:
mt@ff-fastighetsservice.se eller 070-314 02 18
Inbjudan ungdomssektionen 2020
Publicerad 2020-08-07

KM i Golf – Gryts golfbana

Årets klubbmästerskap i golf spelas den 16/8 kl 11:00 på Gryts golfklubb.

Poängboogie med handikapp.

Håltävlingar: