Klubbmästerskap 2-krona

Inbjudan till familjesegling

Klubbmästerskap för Gryts Varv Båtklubb

14 augusti 2021 kl. 9.00

Detta är ett klubbmästerskap och är då endast öppet för GVB medlemmar och nära familjemedlemmar. Vi ser gärna flera båtar med yngre besättningar på banan! De 16 först anmälda besättningarna får plats i startfältet.

Anmälan till larsolov.engman@telia.com senast 8 augusti

Publicerad 2021-07-26

Till Minne Micael Forsgren

En Forsa, en Vän, en Far, en Säljare, en Kollega, en Bra kille – har lämnat oss alldeles för tidigt och alldeles för hastigt!

En minnessida har satts upp här på vår hemsida med en hälsning från Gryts Varv båtklubb, styrelsen, medlemmar och vänner.

Minnessida Micael Forsgren

Publicerad 2021-07-16

Eventkalender (preliminär)

15-16 maj – INSTÄLLD
Eskader till Stegeborg. Kristi Himmelfärdshelgen
Eskadern är inställd eller flyttad framåt tills vidare, pga läget med Covid.

5 juni FLYTTAT
Årsmöte samt Båtloppis
Årsmötet är flyttat till 4/9 i samband med kräftskivan

14-15 aug
Sporthelg.
KM i 2-krona 14/8.
KM i golf 15/8
Ungdomsaktivetet 15/8. (Segling, vattenskidor etc)

4 sept
Kräftskiva Varvet (reservdag för Årsmötet)

Observera att vi hela tiden följer utvecklingen av Covid19 och att dessa datum kan komma att ändras.

Publicerad 2021-02-06

Medlemskap som julklapp

Ge bort ett medlemskap i GrytsVarvBåtklubb i julklapp! En julklapp som räcker hela 2021.

Förutom alla förmåner ett medlemskap ger (gemenskap, rabatter, lån av båtar mm) skänker Gvbk också en del av överskottet från medlemsavgifterna till Sjöräddningsällskapet.

För att ge bort ett medlemskap i julklapp fyller du i fälten nedan.
Du kommer få ett bekräftelsemail med instruktion om hur du betalar (via Swish) och mottagaren kommer få ett gåvobevis där det står att denne fått ett gratis medlemskap i Gvbk hela 2021, samt vem som gett bort julklappen.

Publicerad 2020-11-17